Maak je keuze

Adviestraject bij Stec Groep te Arnhem

22 mrt 2013

Stolwijk vanWijk BV heeft in februari succesvol een adviestraject afgesloten bij Stec groep BV in Arnhem.

Stec Groep BV is een toon aangevend landelijk opererende adviesorganisatie dat marktpartijen, woningbouwcoöperaties en overheden adviseert over economische vraagstukken op de woningmarkt en op de markt van commercieel vastgoed.

Een van de oprichters wilde ” nu het kind groot geworden is ” een volgende stap zetten en besloot zijn aandelen te koop aan te bieden aan de vennootschap.

Daarmede is Peter van Geffen, ook een van de oprichters, meerderheids aandeelhouder geworden.

Stolwijk vanWijk  BV heeft de kopende partij geadviseerd in de waardebepaling, de contractuele afwikkeling en ook de onderhandelingen gevoerd.

Peter van Geffen: “het was voor mij erg moeilijk om te onderhandelen met een persoon die mijn medeoprichter was en die ik al zoveel jaren ken, daar kleven veel emoties aan. Onze adviseur Stolwijk van Wijk heeft op een zeer betrokken wijze met ook oog voor de belangen van het bedrijf, mij door het proces geloodst. In een relatief korte tijd kwamen we tot goede afspraken. Ik heb bij Stolwijk vanWijk de personal touch, de korte lijnen, maar vooral de doelgerichte aanpak gewaardeerd.”


Delen via Social Media