Maak je keuze

Liquiditeitszorgen door Corona? Kom direct in actie via onze drie-fasen aanpak

Wilt u meer weten? neem contact op met  0314-369115

Waarom de drie-fasen liquiditeitsaanpak van Stolwijk vanWIjk?

 • Snel inzicht in toekomstperspectief

  Dankzij onze data gedreven analyse hebt u snel een helder beeld van de staat van uw liquiditeit. Vervolgens ontwikkelen wij samen met u een liquiditeitsprognose, eventueel gekoppeld aan cashgenerende maatregelen

 • Optimalisatieadvies

  Aan de hand van de gemaakte analyse adviseren wij u over de optimalisatie van uw bedrijfsstructuur, gericht op wegnemen van risico's en bevorderen van rust en overzicht

 • Een vaste, vertrouwde adviseur

  U kunt terugvallen op de ervaring en klantgerichtheid van een vaste adviseur binnen Stolwijk Kennisnetwerk. Deze ziet zich op zijn beurt ondersteund door zo'n 175 collega's die oplossingen bieden voor de meest uiteenlopende vraagstukken.

Onze specialist(en)

Onze drie-fasen aanpak voor meer inzicht en minder zorgen

De Corona crisis heeft bij veel organisaties een direct merkbare impact op de liquiditeit. Mogelijk brengt deze situatie uw bedrijfscontinuïteit in gevaar en wellicht hebt u vragen over welke strategie u het beste kunt hanteren. Wij helpen u als u behoefte hebt aan meer inzicht; als u wilt weten hoe uw organisatie er in deze situatie werkelijk voor staat. Daarom introduceren wij onze drie-fasen aanpak. Deze vormt de basis voor een snelle inventarisatie en logische, (pro)actieve opvolging.

Onze specialisten begeleiden en adviseren u bij het inventariseren van uw huidige liquiditeitspositie en de benodigde maatregelen, zodat u op korte termijn meer grip krijgt op uw liquiditeit. Op de middellange termijn kunnen wij u begeleiden en adviseren omtrent het optimaal structureren. Gedurende elke fase mag u ondersteuning verwachten van een ervaren specialist.

1. Liquiditeit (analyse)

Op basis van uw financiële administratie bieden wij u, met behulp van datagedreven modellen, snel inzicht in uw huidige liquiditeitspositie. Vervolgens kunnen wij samen met u een liquiditeitsprognose opstellen.

2. Cashgeneratie (implementatie)

Wilt u op korte termijn grip krijgen op uw liquiditeit en daarmee uw toekomstperspectief veiligstellen? Dan kan het nodig zijn om cashgenererende maatregelen te nemen. Wij brengen deze in kaart en helpen u. Denk bijvoorbeeld aan:

 • werkkapitaal verbeteringen
 • NOW subsidie aanvragen
 • uitstel van belastingbetaling aanvragen
 • afschalen van de flexibele schil
 • reorganisaties
 • desinvesteringen

3. Structureren (optimalisatie)

Voor een zorgeloze toekomst is het van belang om uw organisatie juridisch, fiscaal en qua HR optimaal te structureren. Hierdoor kunt u zoveel mogelijk vooruitziend ondernemen. Wij helpen u deze optimale structuur aan te brengen.

Het actieplan

Vanuit de drie-fasen inventarisatie komen we samen met u tot een actieplan voor de korte-, middellange- en lange termijn. Dit plan is gericht op het verkrijgen van toekomstperspectief voor u en uw organisatie. U kent uw eigen organisatie – en de markt waarin u opereert – bij uitstek. Daarom blijft ú in the lead gedurende het proces, waar veelal meerdere deskundigen bij betrokken zijn. Voor de eerste fase (analyse) hanteren wij een vast honorarium. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Downloads

 • Infosheet impact analyse

  De inhoud van deze webpagina hebben wij voor u in een overzichtelijke print-out gegoten.

  Downloaden