Maak je keuze

Liquiditeitszorgen door Corona? Kom direct in actie via onze drie-fasen aanpak

Wil je meer weten? neem contact op met  0314-369115

Waarom de drie-fasen liquiditeitsaanpak van Stolwijk vanWIjk?

 • Snel inzicht in toekomstperspectief

  Dankzij onze data gedreven analyse heb je snel een helder beeld van de staat van jouw liquiditeit. Vervolgens ontwikkelen wij samen met jou een liquiditeitsprognose, eventueel gekoppeld aan cash generende maatregelen

 • Optimalisatieadvies

  Aan de hand van de gemaakte analyse adviseren wij jou over de optimalisatie van jouw bedrijfsstructuur, gericht op wegnemen van risico's en bevorderen van rust en overzicht

 • Een vaste, vertrouwde adviseur

  Je kunt terugvallen op de ervaring en klantgerichtheid van een vaste adviseur binnen Stolwijk Kennisnetwerk. Deze ziet zich op zijn beurt ondersteund door zo'n 175 collega's die oplossingen bieden voor de meest uiteenlopende vraagstukken.

Onze specialist(en)

Onze drie-fasen aanpak voor meer inzicht en minder zorgen

De Corona crisis heeft bij veel organisaties een direct merkbare impact op de liquiditeit. Mogelijk brengt deze situatie jouw bedrijfscontinuïteit in gevaar en wellicht heb je vragen over welke strategie jij het beste kunt hanteren. Wij helpen jou als je behoefte hebt aan meer inzicht; als je wilt weten hoe jouw organisatie er in deze situatie werkelijk voor staat. Daarom introduceren wij onze drie-fasen aanpak. Deze vormt de basis voor een snelle inventarisatie en logische, (pro)actieve opvolging.

Onze specialisten begeleiden en adviseren jou bij het inventariseren van jouw huidige liquiditeitspositie en de benodigde maatregelen, zodat je op korte termijn meer grip krijgt op jouw liquiditeit. Op de middellange termijn kunnen wij jou begeleiden en adviseren omtrent het optimaal structureren. Gedurende elke fase mag je ondersteuning verwachten van een ervaren specialist.

1. Liquiditeit (analyse)

Op basis van jouw financiële administratie bieden wij jou, met behulp van datagedreven modellen, snel inzicht in jouw huidige liquiditeitspositie. Vervolgens kunnen wij samen met jou een liquiditeitsprognose opstellen.

2. Cashgeneratie (implementatie)

Wil je op korte termijn grip krijgen op jouw liquiditeit en daarmee jouw toekomstperspectief veiligstellen? Dan kan het nodig zijn om cash genererende maatregelen te nemen. Wij brengen deze in kaart en helpen je. Denk bijvoorbeeld aan:

 • werkkapitaal verbeteringen
 • NOW subsidie aanvragen
 • uitstel van belastingbetaling aanvragen
 • afschalen van de flexibele schil
 • reorganisaties
 • desinvesteringen

3. Structureren (optimalisatie)

Voor een zorgeloze toekomst is het van belang om jouw organisatie juridisch, fiscaal en qua HR optimaal te structureren. Hierdoor kun je zoveel mogelijk vooruitziend ondernemen. Wij helpen je deze optimale structuur aan te brengen.

Het actieplan

Vanuit de drie-fasen inventarisatie komen we samen met jou tot een actieplan voor de korte-, middellange- en lange termijn. Dit plan is gericht op het verkrijgen van toekomstperspectief voor jou en jouw organisatie. Je kent jouw eigen organisatie – en de markt waarin je opereert – bij uitstek. Daarom blijf jíj in the lead gedurende het proces, waar veelal meerdere deskundigen bij betrokken zijn. Voor de eerste fase (analyse) hanteren wij een vast honorarium. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Downloads

 • Infosheet impact analyse

  De inhoud van deze webpagina hebben wij voor jou in een overzichtelijke print-out gegoten.

  Downloaden