Maak je keuze

Heeft u een passende financiering nodig voor een overname of voor bedrijfsopvolging?

Wij weten de weg en begeleiden u, bel: 0314-369115

Welke toegevoegde waarde biedt Stolwijk vanWijk bij uw zoektocht naar de juiste financiering?

  • Volop ondersteuning bij financiering

    Onze adviseurs ondersteunen u bij het verkrijgen van financiering voor bijvoorbeeld overnames en bedrijfsopvolgingen

  • Gouden netwerk

    Wij zetten graag partijen uit ons omvangrijke netwerk voor u in. Zo ook als het gaat om verkrijgen van het door banken vereiste eigen vermogen

  • Professionele begeleiding

    Door onze jarenlange ervaring, en de tientallen transacties die we hebben begeleid kunnen wij u de best mogelijke kwaliteit bieden

Onze specialist(en)

Ik ben op zoek naar een passende financiering

Ondernemers merken het regelmatig: banken zijn in het algemeen afwachtend wat betreft verstrekken van financieringen en eisen veel zekerheden. Ook financieringen van overnames worden door hen met de nodige voorzichtigheid behandeld. De criteria die  gehanteerd worden bij de aanvraag van financieringsverzoeken zijn niet mals.

Onze adviseurs ondersteunen u bij het verkrijgen van financiering voor bijvoorbeeld overnames en bedrijfsopvolgingen. Zij hebben ruime ervaring in het opstellen van financieringsmemoranda, zijn thuis in de eisen die banken stellen en hebben goede ingangen bij alle banken.

Gouden netwerk

Wij zetten graag partijen uit ons omvangrijke netwerk voor u in. Zo ook als het gaat om verkrijgen van het door banken vereiste eigen vermogen. Wij brengen u als ondernemer graag in contact met participatiemaatschappijen en informal investors. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Referenties