Inloggen

Medewerkers

Johan van Wijk

Al vele jaren geleden , toen nog als partner van een grote accountantsorganisatie, specialiseerde Johan van Wijk zich in de begeleiding van fusies en overnames. Johan stond directies en aandeelhouders van MKB bedrijven en grote familiebedrijven ter zijde, bij de aan- en verkoop van ondernemingen en ook hun bij hun strategie en groeiprocessen. Dankzij zijn ervaring, expertise en grote netwerk kan Johan van Wijk ondernemers op alle terreinen van een overname of fusie adviseren. Johan stuurt gericht aan op een deal en streeft voortdurend naar wederzijds vertrouwen in de relatie met de opdrachtgever. Johan van Wijk vormt met Gerard Stolwijk de directie van Stolwijk vanWijk.

Gerard Stolwijk

Gerard Stolwijk is één van de eigenaren van Stolwijk Kelderman accountants en fiscalisten. Naast zijn   advieswerkzaamheden voor ondernemers in de regio en ver daarbuiten op het terrein van accountancy en fiscaliteiten,  ondersteunt Gerard tal van familiebedrijven bij hun bedrijfsopvolging. Daarnaast begeleidt hij relaties bij de overname  van bedrijven en de zoektocht naar mogelijkheden om verder te groeien. Gerard streeft naar win-winsituaties en weet als geen ander dat een succesvolle overname kan resulteren in extra dynamiek binnen de onderneming. Gerard Stolwijk vormt samen met Johan van Wijk de directie van Stolwijk vanWijk.

Han Schut

Han Schut is fiscaal jurist en als vennoot verbonden aan de maatschap Stolwijk Kelderman. Hij is specialist op het gebied van bedrijfsovername en bedrijfsopvolging. In die hoedanigheid begeleidt hij vele familiebedrijven bij overname- en opvolgingstrajecten.

Harm Winkelhorst

Accountant, Due-diligence