Maak je keuze

Overname CCM beheer door Sioux Group

24 okt 2014 Overname

Op 14 oktober heeft Sioux Group uit Eindhoven de aandelen van CCM Beheer BV overgenomen.

Met deze overname is de combinatie  het grootste onafhankelijke technische systeemhuis van de Benelux. Waar CCM een krachtige speler is op het gebied van mechatronische systemen, is Sioux dat in het domein van embedded systemen. Samen worden ze een innovatieve technologiepartner met meer dan 400 multidisciplinaire ingenieurs.

Gezamelijk kan het gehele palet van technologische consultancy tot en met complete productontwikkeling, productie en life cycle management aan klanten worden aangeboden.

Stolwijk vanWijk BV  speelde een zeer grote rol bij het tot stand brengen van deze complexe transactie.

CEO en COO van Sioux, de heren Hans Duisters en Erik van Rijswijk:

“Bij deze voor ons zeer belangrijke overname zochten we, i.v.m. de complexiteit, de allerbeste adviseurs. Wij stelden hoge eisen aan Stolwijk vanWijk. Nu de overname een feit is kunnen we constateren dat de verwachtingen in hoge mate zijn overtroffen. De rol van Stolwijk vanWijk was essentieel. Wij zouden hun rol willen beschrijven met de volgende woorden:

  • snel en efficiënt;
  • scherp , ervaren en uiterst professioneel;
  • zij maken het verschil , zeer hoge toegevoegd waarde en Value for Money;
  • men is er altijd als het nodig is met grote inzet en betrokkenheid;

En wat voor onze cultuur ook erg belangrijk is: erg plezierige mensen om mee te werken. Wij bevelen iedereen aan om met Stolwijk vanWijk in zee te gaan”.


Delen via Social Media