Inloggen

Stolwijk KennisNetwerk

Stolwijk vanWijk gaat verder dan alleen Overname & Advies

Stolwijk vanWijk Overname & Advies is altijd op de hoogte van de actualiteit binnen het eigen vakgebied, maar bemerkt dat haar klanten echter geregeld behoefte hebben aan een bredere dienstverlening. Bijvoorbeeld om zaken in financieel of procesmatig opzicht onderbouwd te hebben. Of waarbij actief gekeken wordt naar de juiste inzet van menselijk kapitaal. Het is voor u goed om te weten dat Stolwijk vanWijk, als lid van het Stolwijk KennisNetwerk, een zeer waardevolle achterban heeft, met diverse specialisaties:

In het Stolwijk KennisNetwerk zijn een aantal kennisgebieden op financieel, economisch en HR-gebied samengebracht. Naast Stolwijk vanWijk zijn de volgende organisaties lid van het Stolwijk KennisNetwerk:

Stolwijk Kelderman accountants fiscalisten
Stolwijk Kelderman is een middelgrote dienstverlener (90 medewerkers), actief op het gebied van accountancy en fiscaal advies, met kantoren in Doetinchem en Zevenaar. 

Bij Stolwijk Kelderman accountants fiscalisten werken gewone mensen met bijzondere kennis. Dit wil zeggen dat het kantoor enerzijds een lage drempel heeft en anderzijds beschikt over unieke kennis en een onderscheidende werkwijze. Hierbij wordt steeds gekeken hoe organisaties zich kunnen aanpassen aan de actuele marktomstandigheden, om zo optimaal te blijven renderen.

Stolwijk PietersBerg
Als ondernemer weet u dat succes nu eenmaal kan worden afgewisseld door zorgen. Als u het punt bereikt waarop u de controle over uw bedrijfsvoering en de financiën niet meer geheel in handen hebt, is het tijd voor verandering. Stolwijk PietersBerg adviseert en begeleidt u, wanneer uw bedrijf toe is aan herstructurering en overlegt met betrokken partijen zoals banken, accountants en investeerders.

TLA e-fficiencyspecialisten
Voor uw organisatie is het essentieel dat uw bedrijfsvoering efficiënt verloopt en dat werkprocessen gestroomlijnd zijn. Alleen dán kunt u blijvend inspelen op de wensen en eisen van uw klanten: een must in de snel veranderende wereld van vandaag.

De e-fficiencyspecialisten van TLA  helpen uw organisatie slagvaardig en efficiënt te opereren. Optimalisatie van uw processen, grip op uw financiën, betrouwbare managementinformatie en / of IT-advisering: de adviseurs van TLA e-fficiencyspecialisten hebben alle kennis in huis die u helpt niet harder, maar maar slimmer te werken!

Vitacon Luteijn
Vitacon Luteijn
 beweegt mensen het beste uit zichzelf te halen. Dit geldt niet alleen voor personeel op de werkvloer, maar ook voor directies en leidinggevenden. Vitacon Luteijn werkt met een team van vaste en aangesloten deskundigen en heeft een gezonde drive. Via een treffende combinatie van samenwerking en betrokkenheid zorgt u samen met Vitacon Luteijn voor een maximale output in uw organisatie.

Vitacon Luteijn wordt gedreven door deskundigheid. Specialisten op het gebied van Mens & Organisatie, Preventie & Verzuim en Salaris & Advies vormen de juiste synergie, die leidt tot een gezonder fundament onder uw organisatie.

Stolwijk denHartigh
Stolwijk denHartigh is specialist in good governance en integriteitmanagement, waaronder frauditing trainingen, achtergrondonderzoek, procesgericht onderzoek in het kader van waarheidsvinding en feiten- en toedrachtonderzoek. Stolwijk denHartigh bedient zowel de public als de profit sector,, maar kent een specialisatie in de beantwoording van vraagstukken die kunnen spelen bij decentrale overheden en woningcorporaties.