Maak je keuze

Ondernemen wordt makkelijker als er een team van specialistische professionals achter je staat

Neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

Waarom word je wijzer van het Stolwijk Kennisnetwerk?

  • Kennisorganisatie

    Als kennisorganisatie bieden wij jou toegang tot een verrassend veelzijdig aanbod van specialistische ondernemersdiensten

  • Toegevoegde waarde

    Een vertrouwde persoonlijke adviseur, vernieuwende aanpak en een brede kijk op ondernemerschap maken het verschil

  • Duurzaam succes

    Het gedrag van jouw klanten, de markt en jouw medewerkers verandert continu. Stolwijk Kennisnetwerk speelt in op alle facetten.


Warning: Illegal string offset 'ID' in /home/wijkkelderman/public_html/wp-content/themes/stolwijkkelderman/inc/page-content/landing-page-blocks.php on line 919
<br />
<b>Warning</b>:  Illegal string offset 'alt' in <b>/home/wijkkelderman/public_html/wp-content/themes/stolwijkkelderman/inc/page-content/landing-page-blocks.php</b> on line <b>931</b><br />
h

Het voordeel van één partij die jou als ondernemer vérder helpt

In het Stolwijk KennisNetwerk zijn een aantal kennisgebieden op financieel, economisch en personeelsgebied samengebracht. Naast Stolwijk Kelderman Accountants Fiscalisten zijn de volgende organisaties lid van het Stolwijk Kennisnetwerk:

Stolwijk Kelderman

Stolwijk Kelderman is in de basis gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteiten, echter niet in de zin van hoe een traditioneel accountantskantoor opereert. Via een vertrouwde adviseur krijg je via Stolwijk Kelderman toegang tot een groot netwerk van specialisten op het gebied van bedrijfsadvies in de breedste zin. Stolwijk Kelderman beschikt over een omvangrijke controlepraktijk (WTA vergunning van de AFM) en speelt continu in op vernieuwing en digitalisering, met als doel haar klanten duurzaam succesvol te kunnen laten zijn. Een onderdeel hiervan zijn de verregaande inspanningen die Stolwijk Kelderman levert om ondernemers en bestuurders real time inzicht te verschaffen als het gaat om cijfers, kansen, en het realiseren van doelstellingen.

Vitacon Luteijn

Vitacon Luteijn beweegt mensen het beste uit zichzelf te halen. Dit geldt niet alleen voor personeel op de werkvloer, maar ook voor directies en leidinggevenden. Vitacon Luteijn werkt met een team van vaste en aangesloten deskundigen en heeft een gezonde drive. Via een treffende combinatie van samenwerking en betrokkenheid zorg je samen met Vitacon Luteijn voor een maximale output in jouw organisatie.

Vitacon Luteijn wordt gedreven door deskundigheid. Specialisten op het gebied van Mens & Organisatie, Preventie & Verzuim en Salaris & Advies vormen de juiste synergie, die leidt tot een gezonder fundament onder jouw organisatie.

TLA e-fficiencyspecialisten

Voor jouw organisatie is het essentieel dat jouw bedrijfsvoering efficiënt verloopt en dat werkprocessen gestroomlijnd zijn. Alleen dán kun je blijvend inspelen op de wensen en eisen van jouw klanten: een must in de snel veranderende wereld van vandaag.

De e-fficiencyspecialisten van TLA helpen jouw organisatie slagvaardig en efficiënt te opereren. Optimalisatie van jouw processen, grip op jouw financiën, betrouwbare managementinformatie en / of IT-advisering: de adviseurs van TLA e-fficiencyspecialisten hebben alle kennis in huis die jou helpt niet harder, maar maar slimmer te werken!

Stolwijk PietersBerg

Als ondernemer weet je dat succes nu eenmaal kan worden afgewisseld door zorgen. Als jij het punt bereikt waarop je de controle over jouw bedrijfsvoering en de financiën niet meer geheel in handen hebt, is het tijd voor verandering. Stolwijk PietersBerg adviseert en begeleidt jou, wanneer jouw bedrijf toe is aan herstructurering en overlegt met betrokken partijen zoals banken, accountants en investeerders.

Stolwijk Philipsen

Bij Stolwijk Philipsen start samenwerken altijd met een klik. Er samen zin in hebben, er samen voor willen gaan. Als ondernemer kun je bij Stolwijk Philipsen gerust jezelf zijn en gewoon in jouw werkkloffie binnenlopen. En als je ergens over twijfelt, dan bel je meteen. Dat vinden ze er het allermooiste. Want pas dan ontstaat het leukste contact, de beste samenwerking. Stolwijk Philipsen wil namelijk graag weten wat jou als persoon drijft. Natuurlijk houden ze de cijfers als geen ander voor jou in de gaten, daar kun je van op aan. Maar zij kunnen jouw organisatie pas echt vooruit helpen als deze twee zaken, de mens en de cijfers, in balans zijn. Dan klopt het helemaal.

 

Referenties