Maak uw keuze

Wil jij presteren, hart voor de zaak hebben en oog voor mensen tonen?

Laat dan een open sollicitatie achter. Wie weet benaderen wij jou binnenkort.  

Onze specialist(en)

Laat een open sollicitatie achter!

Functieomschrijving

Lijkt het je interessant om voor Stolwijk vanWijk aan de slag te gaan? Laat dat ons dan weten. Zodra er een vacature ontstaat, is het mogelijk dat jij daarvoor in aanmerking komt. Als dat het geval is, word je natuurlijk uitgenodigd voor een gesprek.

Arbeidsvoorwaarden

Stolwijk vanWijk wordt gevormd door een hecht team van betrokken specialisten. Je krijgt alle kansen om je verder te ontwikkelen op het persoonlijke en professionele vlak. Verder mag je rekenen op een mooi salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel

Stolwijk vanWijk maakt deel uit van het Stolwijk Kennisnetwerk, een groep van vooruitstrevende adviesbedrijven, actief op het gebied van fusie & overname, accountancy, fiscaliteiten, IT & proces, herstructurering, HR en fraude & integriteitsmanagement. Alle 140 collega’s hebben als gemeenschappelijke missie dat zij de toegevoegde waarde willen leveren die bijdraagt aan het duurzame succes van hun klanten.

Stolwijk vanWijk is sterk groeiend. Wil jij meebouwen aan een mooi team en een succesvolle praktijk, maar is er op dit moment geen passende vacature beschikbaar? Verras ons op jouw manier met een weergave van jouw kwaliteiten.

Vacature details

Locatie: Doetinchem en Zevenaar

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elsbeth Adams via 06 10 01 62 18. Je sollicitatie kun je achterlaten via onderstaande button.