Maak uw keuze

Wil jij als adviseur bedrijfswaarderingen werken bij Stolwijk vanWijk?

Bekijk dan de vacatures hieronder en solliciteer! 

Waarom werken bij Stolwijk vanWijk?

 • Exit readyness assessment

  Wij beoordelen op professionele wijze de verkoopbaarheid van uw onderneming

 • Stappenplan

  Aan de hand van dit plan wordt uw onderneming verkoopklaar gemaakt

 • Ontwikkeling gegarandeerd

  Je krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen in het bijzijn van een groot aantal specialisten binnen het Stolwijk KennisNetwerk

Onze specialist(en)

Vacature adviseur (Sr. consultant /Manager) bedrijfswaarderingen

Wij zoeken een brede en ervaren bedrijfsadviseur die zich vooral bezighoudt met bedrijfswaarderingen en de procesbegeleiding bij fusies en overnames (standplaats Zevenaar).

Wat ga je doen?

Je gaat ondernemers / directies van waardevol advies voorzien waardoor zij betere beslissingen kunnen nemen! Maar wanneer kunnen bedrijven nou ‘betere’ beslissingen nemen? In onze optiek pas zodra ze de ‘waarde’ van die beslissing kunnen kwantificeren. De ene keer is ‘waarde’ uit te drukken in geld, de andere keer is het een beter gevoel. Wij assisteren het management de aandacht te richten op de belangrijkste transactie of strategische kwesties die ondernemings- en aandeelhouderswaarde genereren.

Daarbij richten wij ons op diverse waarderingsvraagstukken. Onze waarderingen geven klanten inzicht bij bepaalde investeringsbeslissingen, bijvoorbeeld in het kader van een koop of verkoop van een onderneming of divisie, of bij een financiële – of fiscale herstructurering. Andere situaties waarvoor onze waardeanalyses dienen zijn onder meer echtscheidingen, aandeelhouders- en commerciële disputen. Wat doen we niet? Financiële verslaglegging waarderingswerkzaamheden, waaronder Purchase Price Allocations (PPAs) & Impairments.

Naast het uitvoeren van bedrijfswaarderingen help je klanten (hernieuwd) inzicht in hun onderneming te geven door het bouwen van financiële modellen. Deze modellen ondersteunen klanten bij de financiële uitwerking van een businessplan, of bieden houvast bij investerings- en financieringsvraagstukken.

Als je het leuk vindt ga je je ook bezighouden met de procesbegeleiding bij aan- en verkooptrajecten. Indien een combinatie van waarderen en fusie & overname begeleiding niet breed genoeg voor jou is, bieden wij je ook de mogelijkheid om mee te draaien op Due Diligence opdrachten. Bij ons staat JOUW interesse en ontwikkeling centraal!

Ons team

Stolwijk vanWijk maakt deel uit van het Stolwijk KennisNetwerk, een groep van vooruitstrevende adviesbedrijven die actief zijn op het gebied van fusie & overname, accountancy, fiscaal, IT & proces, herstructurering, HR en fraude & integriteitsmanagement. Wij doen dit met 140 collega’s en hebben als gemeenschappelijke missie: het bijdragen aan het succes van onze klanten.

Stolwijk vanWijk is sterk groeiend en wij zoeken iemand die mee wil bouwen aan een mooi team en succesvolle praktijk.

Wat vragen wij van jou?

Wij vinden het vooral belangrijk dat we een persoonlijke klik hebben. Daarnaast is relevante werkervaring (minimaal 2 jaar) op het gebied van Bedrijfswaardering en/of fusies & overnames noodzakelijk. Je moet hierbij zelfstandig kunnen opereren. Voor ons is het een pré als je de opleiding tot Register Valuator hebt gedaan of daarmee bezig bent.

Wat bieden we jou?

Je hebt de mogelijkheid om snel door te groeien tot een leidinggevende rol waarbij je (mede)verantwoordelijk bent voor meerdere projecten die je samen met een team uitvoert. Bezit je deze leiderschapskwaliteiten nu al, dan nodigen we je uit om ook zeker te reageren. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van contacten met verschillende stakeholders en in staat om je eigen netwerk verder te ontwikkelen, zodat je succesvol kansen voor ons weet te identificeren en daarop commercieel weet in te spelen.

Wij bieden:

 • Een inspirerende werkomgeving waarin je het verschil kunt maken; hier maak je impact.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.
 • Samenwerking en kennisdeling binnen ons kennisnetwerk. We zijn ondernemend en dat uit zich in mogelijkheden zien, kruisbestuiving en productontwikkeling. Denk daarin vooral met ons mee!
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn er genoeg, waarbij we kijken naar de persoon; wat heb jij nodig om succesvol te kunnen zijn?
 • Goede werksfeer door: goede werk-privé balans, knap staaltje teamwork, gezamenlijke lunches, leuke personeelsfeestjes, afdelingsuitjes, vitaliteitsweken en nog veel meer!

 Contact

Als deze functie je aanspreekt, stuur dan je motivatiebrief en CV via onderstaande button t.a.v. Elsbeth Adams, adviseur werving en selectie. Voor vragen is zij telefonisch bereikbaar op 06-10016218.